PROGRAM
Informacje dodatkowe
PROGRAM FESTIWALU
Roślinny kawior – kuchnia molekularna w biotechnologii. | |
Numer imprezy: | 227 |
Blok tematyczny: | Nauki przyrodnicze |
Rodzaj imprezy: | pokaz |
Data: | 20.04 |
Godzina rozpoczęcia: | 12:00 |
Godzina zakończenia: | 13:00 |
Opis imprezy: | Uczestnicy samodzielnie przygotują roślinny kawior z kolorowego soku owocowego. Poznają przyczyny zachodzenia reakcji oraz jej wykorzystanie w biotechnologii, przemyśle i kuchni molekularnej. UWAGA! Wejście co 15 min, w maksymalnie 10 osobowych grupach. |
Adresaci imprezy: | Dzieci, młodzież, osoby dorosłe. UWAGA! Wejście co 15 min, w maksymalnie 10 osobowych grupach. |
Organizator: | Uniwersytet Łódzki - Wydział Biologii i Ochrony Środowiska |
Miejsce imprezy: | Uniwersytet Łódzki - Wydział Biologii i Ochrony Środowiska KATEDRA GENETYKI OGÓLNEJ, BIOLOGII MOLEKULARNEJ I BIOTECHNOLOGII ROŚLIN |
Adres: | 90-236 Łódź, ul. Banacha 12/16, budynek A | Sala nr: | 338, piętro IIIA |
Prowadzący: | mgr Ewelina Łojewska |
Zgłoszenie uczestnictwa | Nie jest wymagane |
WSTECZ |